Speciaal voor Jou

Een persoonlijke verrassing voor een speciaal iemand...

Een verjaardag, trouwdag, diploma-uitreiking, vrijgezellenfeest, vriendenuitje, een herdenking voor een overledene… Dit is een kleine greep uit de gelegenheden waar ‘Speciaal voor Jou’ iets bijzonders van kan maken. Samen met jou ga ik er een onvergetelijk moment van maken; een blijvende herinnering voor de door jouw gekozen hoofdpersoon!

Aan de hand van foto’s, filmpjes en muziek maak ik een prachtige, persoonlijke compilatie voor de hoofdpersoon. Deze ga ik zelf overhandigen, waarbij ik ervoor zorg dat jullie boodschap op een zeer speciale (feestelijke) manier overgebracht wordt. Als aanvulling op dit mooie gebaar kunnen we samen proosten en genieten van een smaakvolle borrelplank waar ik natuurlijk voor zal zorgen. Ook live muziek is mogelijk of misschien willen jullie wel een speciaal iemand uitnodigen als mystery guest! 

Nieuwsgierig geworden en zie je jouw hoofdpersoon al helemaal genieten? Vul dan het contactformulier in, dan neem ik graag contact met je op!

P.S. Ook voor bedrijven, bijvoorbeeld voor een jubilaris, is een persoonlijk bezoek mogelijk (informatie en prijzen op aanvraag).

Hallo, ik zal me even voorstellen...

Mijn naam is Gerrie Koppers, ik ben getrouwd met Mari en wij zijn trotse ouders van drie kinderen.  Samen runnen wij met veel plezier al meer dan 30 jaar Horecabedrijf  De Tabaksplant in Afferden . Ik verzorg al bijna 20 jaar de feesten en partijen, daar ligt mijn passie. Heel wat verjaardagen, familiedagen of jubilea zijn bij ons gevierd. 

Een mooie variatie hierop is ‘Speciaal voor Jou’ en dit idee liet me niet meer los. Mensen verrassen, blij maken en laten weten dat ze bijzonder zijn, daar geniet ik van! We hebben allemaal zoveel mooie en lieve dierbaren om ons heen waar we van houden en dat mogen we wel eens wat vaker tegen elkaar zeggen.

Wie ga jij verrassen…..? Ik kijk uit naar onze ontmoeting!

Hartelijke groet,

Gerrie

Contactformulier

Hoe ziet de persoonlijke verrassing eruit?

Hieronder staan 2 mogelijkheden, maar de persoonlijke verrassing wordt in principe altijd op maat gemaakt! Uiteraard kun je voor een van de pakketten kiezen, maar neem vooral contact met mij op zodat we  jouw persoonlijke wensen kunnen bespreken. 

Speciaal voor Jou € 195,-

 • Persoonlijk bezoek aan huis bij de hoofdpersoon
 • Persoonlijke film van het aangeleverde materiaal (20 foto's / 8 video's)
 • Prachtig boeket bloemen
 • Feestelijke tros ballonnen
 • Film op usb en dvd ter herinnering

Speciaal voor Jou - deluxe € 245,- + € 17,50 p.p.

 • Persoonlijk bezoek aan huis bij de hoofdpersoon
 • Persoonlijke film van het aangeleverde materiaal (20 foto's / 8 video's)
 • Hoofdpersoon zal ongeveer 1 uur in het zonnetje gezet worden
 • Heerlijk glas prosecco om samen te proosten (obv aantal personen)
 • Heerlijke hapjesplank (obv aantal personen)
 • Muziek (live muziek tegen meerprijs)
 • Prachtig boeket bloemen
 • Feestelijke tros ballonnen
 • Film op usb en dvd ter herinnering

Extra opties

 • Extra foto's : meerprijs € 15,- per 10 foto's
 • Extra video's : meerprijs € 5,- per video
 • Lunch : € 12,50 p.p. (vanaf 5 personen)
 • Live muziek (optioneel) : op aanvraag
 • Reiskosten (buiten gemeente Druten) : in overleg

Wat zeggen onze klanten...

Miranda
17 januari 2021
Lees verder
Gerrie heeft mijn 50e verjaardag onvergetelijk gemaakt door haar bezoek. Ze had ballonnen, bloemen, hapjes en muzikanten bij zich. Het was hartverwarmend dat zij heel veel tijd had gestoken in het schrijven van mijn levensverhaal en het maken van een USB-stick met allemaal oude foto’s van mij. Maar het toppunt waren toch wel alle hele lieve filmpjes van heel veel dierbare familieleden en vrienden, waarvan ik er door corona verschillende al een hele poos niet meer had gezien. Ga zo door Gerrie, ik hoop dat je nog heel veel mensen blij zult maken!
Els
12 november 2020
Lees verder
Op mijn 65e verjaardag ben ik ontzettend verrast door Gerrie van Speciaal voor jou. Er werd geproost en er werden mooie foto's en filmpjes vertoond met gesproken tekst van veel dierbare mensen uit mijn omgeving. Ook ben ik toegezongen met een prachtig liedje speciaal voor mij geschreven. Het was in deze corona tijd een verjaardag waar ik heel mooi op terug kan kijken. Het was geweldig!
Loes
19 september 2020
Lees verder
Op mijn 21e verjaardag werd ik verrast door Gerrie van Speciaal voor Jou. Ik kreeg ballonnen, een taart en een videobericht met allerlei korte filmpjes met lieve berichten van mensen uit mijn omgeving. Hierdoor waren zij, ondanks Corona, toch nog op mijn feestje aanwezig! Een aanrader voor iedereen en zeker in deze Corona-tijd.
Inge
20 augustus 2020
Lees verder
Wat ben ik door mijn familie in het zonnetje gezet. Ze hebben Gerrie van Speciaal voor Jou ingeschakeld en onder het genot van een heerlijke bailley”s , een smaakvolle borrelplank en fantastische live muziek van Ut kum vaen eigus, heb ik een onvergetelijke avond gehad. Met als hoogtepunt een ontroerende film met vele foto’s en ingesproken woorden van mijn dierbaren. Zeker de moeite waard !
Scroll naar boven