Feestcafé

Voor als er wat te vieren is!

Gezellig en ongedwongen zijn onze toverwoorden. In het feestcafé verzorgen wij feesten zoals verjaardagen, familiedagen en jubilea waarbij iedereen zich vermaakt, lacht en bovenal feestviert. Het Feestcafé heeft een capaciteit voor ruim 100 personen.

Elk feest heeft een eigen karakter, wij geven u de gelegenheid om het feestcafé om te toveren zoals u het wilt. Wilt u dat wij dit voor u regelen, dan denken wij actief met u mee en zorgen wij ervoor dat alles tot in de puntjes wordt geregeld.

Wilt u dat wij ook zorgen voor de inwendige mens? Dan bent u bij ons zeker aan het goede adres. Wij kunnen diverse hapjes aanbieden, zoals een bittergarnituur, een warm en/of koud buffet, een diner. Of wat dacht u van een puntzak friet, een tapasbuffet, een stampottenbuffet, een barbecue? Voor elk feest hebben wij een smakelijk antwoord. In overleg is heel veel mogelijk!

Wilt u een feest in combinatie met een leuke, verrassende activiteit? Bent u aan de beurt om de familiedag te organiseren? Neem contact met ons op en wij regelen het voor u. Klik voor meer informatie bij activiteiten.

Samen met u maken wij er een gezellig en onvergetelijk feest van!

Naast feesten en partijen is deze ruimte ook zeer geschikt voor een koffietafel. Uiteraard zorgen wij dan voor een gepaste aankleding.

Scroll naar boven