Activiteiten

Bekijk onderstaand ons overzicht!

CSI moordzaak

 • Een lijk in de Tabaksplant?

  Vanmorgen is er in de Tabaksplant een lijk aangetroffen. De rechercheur is al op de crime scene en heeft een rapport opgesteld.

  Het is aan de politieteams, die net aankomen, om deze zaak op te lossen. Stap in de voetstappen van Sherlock Holmes. Wees accuraat, zie de verbanden en los hiermee de opdrachten op. Verdien aanwijzingen die leiden tot de oplossing van deze gruwelijke moord.

  Het doel van het spel is met het politieteam samen te werken om de doodsoorzaak boven tafel te krijgen. Er is echter geen tijd te verliezen.
 • 20-50 personen
 • ± 2,5 uur
csi-header

Monopoly-rally

 • Wordt u de rijkste van Maas en Waal?

  Monopoly Rally bestaat uit een aantal onderdelen; snelheid, koopkracht en behendigheid. Wie maakt de beste beslissingen? En wie heeft er op het einde van het spel het meeste geld in zijn bezit?

  Elk team start met hetzelfde startkapitaal en gaat kerkdorpen kopen; Druten, Deest, Winssen, Bergharen, Horssen, Appeltern, Maasbommel, Boven Leeuwen, Beneden Leeuwen en Puiflijk zijn te koop als er een foto van het gemeentebord wordt verstuurd naar de bank. Naast de tien dorpen zijn er ook vier dijken te koop als cultureel erfgoed. Wie is er het snelst, wie koopt wat? En wie onderhandelt het slimste? Naast de gewenste koopkracht moeten er ook slimme keuzes gemaakt worden. Zet u namelijk uw kanskaarten op tijd in?

  Beantwoordt u de bonusvragen goed? En bent u op tijd op bij de verschillende locaties om geld te winnen? Heeft u aan het einde van het spel het meeste kapitaal op de bank staan? Dan bent u de winnaar van de Monopoly Rally.
 • 20-50 personen
 • ± 2 uur (speluitleg/prijsuitreiking 15 min/rallytijd 90 min)
monopoly

Wie is de mol

 • Wie kun je nog vertrouwen?

  Het spel Wie is de Mol wordt gespeeld in teams. Dit is anders dan op TV, maar er wordt wel gespeeld met jokers, penningmeesters en natuurlijk de pot! De teams moeten de opdrachten zo goed mogelijk voltooien, zodat er aan het einde van het spel het meeste geld in hun pot zit.

  Maar er zit in elk team één mol. Deze mol probeert ongezien alle opdrachten te saboteren om zo weinig mogelijk geld te verdienen voor de pot! Aan het einde van het spel wordt er niemand weggestemd, maar krijgt iedereen de kans om de mol aan te wijzen. Heeft u dit goed dan verdient u geld voor in de pot.

  Er zullen twee winnaars zijn; het beste team en de beste mol.
 • 20-50 personen
 • ± 2 uur
mol-joker

Da Vinci Code

 • Vind de heilige graal!

  Houden jullie van cryptische omschrijvingen, logisch nadenken en goed teamwork? Dan zijn jullie geschikt om de heilige graal in een recordtijd te vinden.

  Het spel start met 5 opdrachten. Hierbij worden jullie in teams uitgedaagd om verbanden te zien, op zoek te gaan naar het laatste avondmaal, anagrammen en cryptogrammen te ontcijferen.

  Zijn de opdrachten goed vervuld dan is het vinden van de heilige graal een koud kunstje. Of zal er toch nog een addertje onder het gras zijn voordat de cryptex geopend kan worden...?
 • 20-50 personen
 • ± 2 uur
da vinci code
Scroll naar boven