Bedrijfsuitje

Midgetgolf

De Tabaksplant heeft een prachtige midgetgolfbaan. Onze midgetgolfbaan is niet zomaar een baan, het is een internationaal erkende, 18 holes midgetgolfbaan. Klik voor meer informatie.

Fruittuin De Zandroos

Laat u rondleiden op een prachtig fruitbedrijf, gelegen in het hart van Maas en Waal.
Fruittuin De Zandroos teelt het fruit met liefde voor het vak.
Tijdens de rondleiding kijkt u achter de schermen van het telen van fruit. De streekproducten zijn te koop in de ambachtelijke winkel. U zult verrast staan wat je allemaal van fruit kunt maken.

Zoete verleiding?

Oud Hollandse Spelen

Ook hebben we diverse Oud Hollandse Spelen.
Dit spel is een sensatie en wordt door iedereen met plezier gespeeld .erg geschikt voor partijtjes zoals bijvoorbeeld buurtfeesten, reünies of als aanvulling op een verjaardag. Oud Hollandse Spelen kunnen het hele jaar door gespeeld worden.

Ouderwets gezellig

IVN tochten

Onder leiding van een ervaren gids wordt u rondgeleid door de wonderschone Afferdense en Deestse Waarden.

Tijdens deze wandeltocht zult u verrast worden door de magie van de uiterwaarden. Natuurlijk zullen de dagelijkse geluiden van dit natuurgebied niet ontbreken.
Word een met de natuur en ontdek het onbekende.

De tochten worden in groepsverband verzorgd. Tijdsduur vanaf 1,5 uur tot max. 2,5 uur.

 “De Tabaksplant” draagt ook zorg voor de inwendige mens.

U kunt kiezen als “warming up” voor koffie en iets lekkers voordat u aan uw activiteiten begint. Ook tussendoortjes om de suikerspiegel weer op peil te brengen regelen wij voor u. Na afloop van de activiteiten is er in overleg erg veel mogelijk.

Een kleine greep uit onze mogelijkheden: een Hollands buffet, een brunch, wokken, een puntzak friet, een tapasbuffet, een stampottenbuffet, maar ook een barbecue is mogelijk.